Funderingspalen

Kunststof funderingspalen worden steeds meer toegepast onder bruggen, grafmonumenten, knuppelpaden, vlonders of elke andere toepassing waar kunststof funderingspalen nodig zijn. In ons leveringsprogramma makken wij onderscheid tussen palen die op het land of in het water worden geplaatst.

Land

Massieve kunststof palen worden veel toegepast onder grafmonumenten of knuppelpaden gelegen in een natuurgebieden.  Massieve palen zijn ongevoelig voor rotting en behoeven dan ook geen speciale aandacht. De kunststof funderingspalen zijn leverbaar in diverse kleuren en lengtes.

Water

Op het water maken wij gebruik van onze kunststof paalkop. De kunststof Paalkoppen worden gebruikt onder bruggen, steigers, vlonders, afmeerpalen en elke andere toepassing waarbij funderingspalen nodig zijn. De kunststof paalkop heeft een vierkante kop met een lengte van 500, 700 of 1500 mm. De paalkop wordt gemonteerd op een houtenpaal waardoor wij palen kunnen leveren met een totale lengte van meer dan 10 mtr.

Kunststof funderingspalen zijn leverbaar uit de Nature-Line collectie. Klik op onze brochure voor alle mogelijkheden of neem contact op voor een offerte.